Vårmöte 2007

Torsdagen den 22 mars kl. 17.00 på Riddarhuset, Helsingfors

P r o t o k o l l

1                  Mötet öppnas

Föreningens ordförande Derek Fewster öppnade mötet kl. 17.15.

2                    Konstaterande av mötets stadgeenliga sammankallande och

beslutförhet

Möteskallelse hade utgått genom medlemscirkulär och annonserats i Hufvudstadsbaldet i enlighet med vad stadgarna föreskriver. Mötet konstaterades vara stadgeenligt sammankallat och beslutfört. (Bil. 1ab, 2)

3                    Fastställande av föredragningslista för mötet

Föredragningslistan godkändes som sådan, inga övriga ärenden

hade inkommit. (Bil. 3)

4                    Val av ordförande, viceordförande samt sekreterare för mötet

Till mötesordförande valdes Derek Fewster, till viceordförande Johan Kylander och till sekreterare Kim Björklund.

5                    Val av två protokolljusterare och rösträknare

Ulla Tillander-Godenhjelm och Kenneth Snellman valdes till protokolljusterare och rösträknare.

6                    Styrelsens förslag till verksamhetsberättelse för år 2006

Verksamhetsberättelsen föredrogs av Derek Fewster och godkändes

som sådan. (Bil. 4)

7                    Styrelsens förslag till bokslut för år 2006 och revisorernas berättelse

Föreningens ekonom Michaela Bränn föredrog bokslutet och uppläste revisorernas berättelse. Bokslutet godkändes som sådant. (Bil. 5–6)

8                    Beslut om ansvarsfrihet för styrelsen och övriga redovisningsskyldiga

Ärendet behandlades i styrelsens närvaro. Styrelsen och övriga redovisningsskyldiga beviljades ansvarsfrihet.

9                    Övriga ärenden

Inga övriga ärenden förelåg.

10                  Mötet avslutas

Ordförande förklarade mötet avslutat kl. 17.48.

In fidem

Kim Björklund            Derek Fewster